top of page

Jessheim halvmaraton blir arrangert for første gang i 2024. Distansene blir halvmaraton og 5 km .

Arrangementet går av stabelen i starten av juni, og vil gå i en allerede ganske så anerkjent og rask løype som vi bruker i våre allerede etablerte løp som Norgesløpet og Vintermaraton. Vi ønsker å opparbeide et løp som skal bli det naturlige førstevalget for løpere i mai som ønsker å løpe en halvmaraton eller 5 km i en utrolig rask men også morsom løype. Bli med på folkefesten,

Distanser

​

Det blir to ulike distanser under Jessheim halvmaraton:

• 5 km

• Halvmaraton

Skal du løpe 5 km er det mulig å melde seg på uten tidtaking.

​

Start, mål og garderober

​

Start og mål vil være på eller i nærheten av Jessheim friidrettsstadion.

Garderober med dusj vil være tilgjengelig for deltagerne.

Det vil være mulighet for parkering i Aktivitetsvegen 3, som det vil bli skiltet til.

Barneløp og funksjonshemmede

Disse løpene foregår ved at man løper en rundløype på ca. 150 m i 4 min.  Løpene gjennomføres ved at man løper flest mulige runder i løpet av tiden. Når tiden er ute så løper man ferdig siste runde til mål. Barneløpet er åpen for deltakere fra 0 til og med 13 år

​

Drikkestasjoner

​

På halvmaraton vil det være drikkestasjon ca. halvveis på 10,5 km runden, samt ved runding stadion

​

Fartsholdere

​

Vi planleger med å stille gode fartsholdere på både halvmaraton og 5 km.

Har du lyst til å hjelpe til som fartsholder? Send e-post til ole.petter.vibekken@elcare.com

Som fartsholder stiller du selvsagt gratis. I tillegg får du ett av våre mange løp gratis ved en senere anledning. Mer aktuell info til fartsholdere finner du her: link